CIÈNCIA A L’ESCOLA

Tallers Científics per a primària i secundària

 

– Els Tallers Científics són un espai de descoberta i experimentació, on els alumnes es posaran en contacte amb les ciències d’una manera pràctica i divertida, amb l’ objectiu d’aprendre i gaudir alhora. Cada alumne realitzarà el seu propi invent o experiment senzill i podrà quedar-se l’aparell construït.

– El taller consta d’una primera part més teòrica, on es repassaran una sèrie de conceptes per mitjà de demostracions. Un cop assolits els coneixements necessaris, es procedirà a la part pràctica, on s’aniran donant les indicacions per tal de que cada alumne pugui construir el seu propi invent o aparell. Un cop realitzat el treball manual, s’analitzaran els resultats obtinguts i es buscarà l’explicació sobre el què passa i perquè passa.

– La durada de les sessions és de 1h o 2h en funció del taller escollit, i estan pensades per a un sol grup-classe.

– Cost total de l’activitat:

  • 1h -> 80 €
  • 2h -> 140 €

consulteu els tallers disponibles

collage2

 

 

Espectacles Científics per a escoles

 

 – Espectacles fets a mida, on es realitzen diverses demostracions i experiments científics, dirigits a un públic nombrós de més d’un grup-classe.

– Es pot tractar un tema científic concret, o fer un recull d’experiments variats, adaptat al nombre d’alumnes, l’edat i continguts que es vulguin treballar.

aaaa

EXPLORA_11

Abrir la barra de herramientas